Kasvohoidot

Neulaton mesoterapia NanoAsia

NanoAsia on ainutlaatuinen patentoitu monipeptidinen seerumi. Seerumi levitetään iholle ja päästetään ihon syvempiin kerroksiin voimakkaan ilmapuhalluksen vaikutuksesta jonka nimi on AirBrush. 

Neulaton mesoterapia hoitaa veltostunutta ja kuivaa ihoa, rypyt, couperosa, rosacea, pigmenttiläiskät, epäpuhtaudet ja akne. 

Neulaton mesoterapia 65€

Sarjahoito 5 krt 260€ (norm. 325€)

Kasvohoito 60min

Kasvohoidossa tuotteet valitaan ihotyyppisi ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoito kosteuttaa, heleyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa. 

Alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen ja decolteen hieronta, naamio ja loppuvoide. Halutessa kulmien siistiminen, värjäys ja ripsien värjäys. 

Kasvohoito 50€

Timanttihionta 

Timanttihionta perustuu erilaisiin timanttikärkiin ja alipaineimuun. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä ja aknearpia sekä helpottaa epäpuhtauksien poistoa. Hoito tehostaa uusien ihosolujen muodostumista ja parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. 

Timanttihionta 60€ 

Täydellinen kasvohoito 90 min

Perusteellisempi kasvohoito joka räätälöidään tarpeidesi mukaan sinulle sopivaksi. 

Alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, pitkä kasvojen ja decolteen hieronta, naamio ja loppuvoide. Halutessa kulmien siistiminen, värjäys ja ripsien värjäys.

Täydellinen kasvohoito 65€

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistuksessa keskitytään ihon epäpuhtauksien poistoon ja ihon toimintojen tasapainottamiseen. 

Mekaaninen ihonpuhdistus 55€ 

Ultraäänipuhdistus 55€

Atraumaattinen ihonpuhdistus 55€